SlovenskoDeutschEnglish
 
Turistična kmetija Frank-Ozmec
Natisni
mini-turist_kmetija03_ih_120
Izletniška turistična kmetija Frank-Ozmec z nastanitvijo od leta 1984. Kapaciteta 60 sedišč, imamo tudi 17 postelj v 7 sobah, ki se uvrščajo v kategorijo 4 jabolka in možnost nočitev tudi za osebe, ki potrebujejo voziček.
Vsem gostom je na voljo tudi čajna kuhinja. Na kemtiji so tudi konji. Za naše goste, ki so navdušeni nad ribolovom je na voljo lasten ribnik. Če imate voljo, lahko tudi pomagate pri raznih kmečkih opravilih.
Kmetija obdeluje 4 ha vinograda iz katerega dobimo zelo kvalitetna vina za skoraj vsak okus ter 4 ha njiv in travnikov.
Imamo tudi lastno biološko čistilno napravo in se tako uvrščamo med okolju prijazne kmetije.
Na kmetiji poteka tudi lastna vzreja svinj, ki se potem dokončno predela v lastni predelavi mesa po najnovejših postopkih, ampak še vedno s pridihom tradicije prleške tünke.
Pridelujemo tudi buče iz katerih iztisnemo kvalitetno bučno olje.
Da pa bi ostali zdravi in čili, skrbi okrog 25 čebeljih družin, ki nabirajo med.
Tudi kruh je iz domače kmečke peči.
Do Jeruzalema je samo 3 km, do tja lahko pridete tudi peš po čudovitih vinogradih, ki so sestavni del Ljutomersko-Ormoških goric.
V neposredni bližini so tudi termalna kopališča Bioterme Mala Nedelja, Terme Lendava, Terme Banovci, Terme Radenci in Terme 3000 Moravske Toplice.

Obiščite nas, če želite preživeti dopust ali pa mogoče samo oddih na kvaliteten način na začetku Ljutomersko-Ormoške vinske ceste v osrčju narave pod Jeruzalemom.

Cenik
Nočitev z zajtrkom 30 €
Polpenzion 42 €
Pri manj kot treh nočitvah je 20% pribitka

Cene so z DDV, turistična taksa ni vključena.
Živali v sobah niso zaželjene.